Black & Silver Party groot succes
Door: MaxTimmermansKC
Blijf op de hoogte en volg Max
18 December 2011 | Nederland, Ossendrecht
4 weken van te voren waren we begonnen met het verkopen van de kaartjes. Dit liep in het begin niet echt goed. Tot in de laatste week voor het feest. Steeds meer mensen hadde gehoord van het feest en wilde een kaartje kopen. We hadden in totaal ongeveer 90 voorverkoop kaartjes verkocht. Hier was ik al erg blij mee, aangezien we aan El Corazon beloofd hadden minimaal 100 mensen binnen te krijgen.
Om 22:00 uur begon het feest en werd het heel langzaam steeds drukker. maar rond 24:00 waren er nog niet meer dan 100 mensen binnen. Het begon nog spannend te worden of het wel drukker zou worden.
Maar dat werd het ! Tussen 24:00 uur en 02:00 uur ging het heel snel. Het werd steeds drukker en er stond zelfs een lange rij voor de deur. Op het eind van de avond hoorde ik van Erik ( medewerker El Corazon ) dat er ongveer 500 a 600 man binnen was. Hier was hij heel blij mee en ik kreeg van hem nog 200 EURO sponsering ! Wat voor een totale opbrengst zorgde van maar liefst: 3150 EURO !!!
Hiervan kan ik echt veel doen voor de scholen in Kenia.
Kortom, het was een GROOT succes.
Zonder de hulp van mijn klas, en El Corazon was dit nooit mogelijk geweest. NOGMAALS BEDANKT HIERVOOR !!
(foto`s komen nog )